Slet min Spreadshop

Ønsker du at slette din shop? Det er vi godt nok kede af. Hvis du har spørgsmål, gode idéer eller forslag til forbedringer, står vores hjælpsomme kundeservice altid klar med råd og dåd.

Sådan sletter du din Spreadshop

Hvis du ønsker at slette din Spreadshop, logger du først ind på dit partnerområde. Vælg „Rediger“ i den shop, som du ønsker at slette. Derefter har du under Generelt > Shopstatus muligheden for at slette shoppen nederst på skærmen.

Hvis du ikke er helt sikker på, om du faktisk vil slette din Spreadshop, så kan du også deaktivere den i en periode. For at gøre dette går du ind i shopstatus-menuen, hvor du kan vælge at aktivere eller deaktivere din shop.

Udestående tilgodehavender fra dine shopaktiviteter vil blive afregnet som hidtil.

Hvis du har spørgsmål, men ikke længere kan tilgå din konto, så kontakt venligst service@spreadshop.com.

Hjalp denne artikel dig?

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt os