Modelfotos og kampagnemateriale til din shop

Har du brug for modelfotos, produktfotos eller mock-ups til din Spreadshop? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi viser dig, hvor du finder de passende tools og fotos, samt hvordan du bruger dem rigtigt.

Lav din egen social media teaser

Med „Social Media Sharing“-toolet fra Spreadshop kan du nemt lave dine egne teasers til dine shopprodukter eller rabatkampagner. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest - toolet laver teaserne i det rigtige format, så du kan dele dem på de sociale medier direkte fra din smartphone.

Social Media Sharing“-toolet finder du i shopindstillingerne (Marketing > Social Media Sharing). Til produktteaseren vælger du først det design, som du vil reklamere for. Derefter vælger du produkttype. Du får kun vist de produkttyper, som du udbyder i din shop. Derefter vælger du en produktvisning og personaliserer produktteaseren med headline, branding og baggrund.

Teasere til rabatkampagner kan også personaliseres. Vælg først den rabatkampagne, som du vil gennemføre. Tilføj tekst, og redigér branding eller baggrund.

Til sidst downloader du dine produkt- og rabatteasere til Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest eller deler dem direkte via din smartphone. Aktivér din smartphones kamera, og hold det hen over QR-koden - uanset om det er Android eller iOS. Koden genkendes automatisk og teaseren vises (du skal muligvis først installere en QR-kodereaderapp). Nu kan du dele indholdet med et klik på „del nu“.

Download shopfotos

Du kender godt Photoshop & co og ønsker at lave dine kampagnematerialer uden vores „Social Media Sharing“-tool? Så brug løs af vores model- og produktfotos - sådan som du kender dem fra din shop. På vores Flickr-side har vi lagt mere end 1000 gratis fotos til din rådighed. Disse fotos kan du som shopindehaver anvende, præcis som du vil, til dine aktiviteter på de sociale medier eller på din hjemmeside. Det gælder naturligvis også for model- og produktfotos på din shops detaljeside, som du ved at højreklikke og vælge „Gem som“ kan downloade og bruge til individuelle marketingidéer.

Modelfotos og mock-ups.

Det har du ikke tid til, eller måske er du er bange for, at dine grafikevner ikke rækker så langt - så derfor har vi lavet et særligt tilbud til dig: Placeit. Med Placeit skaber du med nogle få klik designs, mock-ups eller reklamevideoer og iscenesætter således på professionel vis dit shopsortiment.

Vælg blandt de mange professionelle fotos - modeller til børn, damer, herrer eller det store antal produkter - og placér dine egne designs på dem. Upload dit design, træk det på plads på din mock-up, og vælg en produktfarve, du er vild med. Til slut føjer du din mock-up til dine downloads, downloader det og bruger det til din næste markedsføringsidé. Det kan f.eks. være på de sociale medier, i nyhedsbreve eller til din shops startside, „om os“-siden eller din shopteaser. Kampagnematerialerne, som du har lavet med Placeit, kan du bruge på alle platforme. Som shopindehaver får du en eksklusiv rabat på 20% på det almindelige Placeit abonnement.