Betingelser for YouTube Merchandise

Med YouTube Merchandise sælger du dine Spreadshop-produkter direkte via dine videoer på YouTube. Følgende forudsætninger skal være opfyldt, for at du kan bruge YouTube Merchandise:

• Din kanal skal have mere end 100.000 abonnenter
  • Dine videoer opnår en visningstid på 4000 timer om året
  • Din kanal er clearet til “monetarisering”
  • Din kanal er ikke mærket „specielt for børn
  • YouTube-partnerprogrammet er tilgængeligt i din region

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke opfylder betingelserne?

Du kan altid åbne en Spreadshop og sælge dine fanartikler uafhængigt af YouTube Merchandise. Spreadshop er 100 % gratis og der er ingen tilknyttede betingelser. Og så tjener du på hvert eneste salg. I din videobeskrivelse kan du allerede nu linke til din Spreadshop.

Vi producerer dine Spreadshop-produkter i Print-on-Demand processen. Det betyder, at hver eneste ordre bliver trykt direkte og umiddelbart efter at bestillingen er modtaget - uanset om det drejer sig om 1, 10 eller 100 artikler.

Du skal bare være kreativ og tage dig af dit community - vi tager os af alt det andet: Ordremodtagelse, produktion, fragt og kundeservice.