Korrekt markedsføring af ansigtsmasker

De ansigtsmasker, som du udbyder i din Spreadshop, har ingen påvist beskyttende funktion. Derfor må din markedsføring ikke skabe en opfattelse af, at det drejer sig om medicinske produkter eller personligt beskyttelsesudstyr. Ignorering af dette påbud kan blandt andet medføre bødestraf.

Specifikke medicinsk betonede udtryk er dermed ikke tilladte ved markedsføringen af dine produkter.

Benyt derfor ikke følgende begreber i beskrivelsen af dine produkter:

• Beskyttelsesmaske
  • Åndedrætsværn
  • Medicinsk ansigtsmaske
  • Mund-næse beskyttelse
  • Beskyttelsesudstyr
  • FFP
  • FFP1
  • FFP2
  • FFP3
  • N95