Forbind Spreadshop med flere YouTube-kanaler

Det er desværre ikke muligt at forbinde din Spreadshop med flere YouTube-kanaler eller -konti. Hvis du har to eller flere YouTube-kanaler og gerne vil forbinde disse med din Spreadshop, så er dette kunne muligt, hvis du opretter en Spreadshop for hver enkelt kanal.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg opretter flere Spreadshops?

Du kan oprette op til 10 Spreadshops og dermed have op til 10 forskellige YouTube-kanaler med hver sin Spreadshop. Brug denne mulighed, så du kan målrette merchandise i dine shops helt præcist til de forskellige brugergrupper på dine YouTube-kanaler. Upload dine designs individuelt for hver shop, og design derefter præcis de produkter, som passer bedst til de enkelte YouTube-kanaler.

Vær opmærksom på, at det p.t. ikke er muligt at kopiere dine designs, produkter eller andet indhold fra en shop til en anden eller på anden måde eksportere det.