Verificér Spreadshop på Facebook

For også at kunne sælge dine shopprodukter via Facebook og Instagram, skal du verificere din shop på Facebook Business Manager. Her viser vi dig, hvordan det fungerer for din standaloneshop og i en shop, som er integreret på et website.

Verificér standaloneshop

Facebook Business Manager går du ind i Indstillinger, klikker på „Brand Safety“, „Domains“ og „Tilføj“ for at tilføje din shop-URL. Shop-URL for din standaloneshop er:

SHOPNAME.myspreadshop.dk

Derefter starter du den egentlige verificering: I Facebook Business Manager vælger du „Føj et metatag til din HTML-kildekode“ og kopierer den alfanumeriske kode efter „content“.

Gå derefter ind i dine shop-indstillinger > Marketing > Facebook & Instagram og tilføj koden i det tomme metatag-felt. Færdig. OBS: Det kan tage op til 72 timer, før ændringerne bliver aktive.

Verificér en integreret shop

Hvis du har integreret din shop på et andet website, så skal du kopiere URL fra din shops startside på det pågældende website. Din integrerede shops shop-URL skal se sådan ud:

DITDOMÆNE.dk/shop

Nu starter den faktiske verificering af din shop: Vælg muligheden „Føj et metatag til din HTML-kildekode“, og følg de detaljerede anvisninger direkte på Facebook Business Managers site. Du skal altså føje metatag-koden til din websides headerområde og offentliggøre ændringen. Vær opmærksom på: Det kan tage op til 72 timer, før Facebook har registreret verificeringen.

Hvorfor nu alt det?

Når du først har verificeret din Spreadshop i Facebook Business Manager, så har du adgang til yderligere features, som du kan bruge til at optimere omsætningen i din shop. Det gælder f.eks. den enkle, hurtige og komfortable markedsføring samt salg af dine shopprodukter ved hjælp af produkt-feeds direkte på dine Facebook- og Instagram-konti eller tracking af brugeradfærd i din shop med henblik på at øge din conversion rate.