Upload produktfeed til Facebook

Med dit produktfeed kan du markedsføre produkterne fra din shop på Facebook. Før du uploader dit produktfeed, skal du verificere din Spreadshop på Facebook.

Dit produktfeed uploader du til Commerce Manager i Facebook Business. Læg så et nyt katalog ind under „Kataloger“. Dit katalog fyldes derefter op med data fra shoppen - altså dit produktfeed.

Hvordan føjer jeg et katalog til Facebook?

Det tager ét minut at lægge et katalog ind i Commerce Manager fra Facebook Business.

1. Vælg først „E-Commerce“.
  2. Under „Konfigurér indstillinger“ klikker du på „Upload produktinfo“.
  3. Vælg din verificerede shop som „Katalogindehaver“, giv dit katalog et navn, og klik på „Opret“.

Nu kan du „Se katalog “. Foreløbig er kataloget tomt - så nu er det på tide at fylde det med dit produktfeed.

Hvordan uploader jeg mit produktfeed til kataloget?

Det tager også kun et par minutter at uploade dit produktfeed til Commerce Manager fra Facebook Business

1. Klik på „Datakilder“ i menuen under „Katalog“.
  2. Vælg „Datafeed“ for at tilføje artikler, og klik på „Næste“.
  3. I bulk-upload vælger du „Planlagt feed“ som upload-mulighed.
  4. Klik på „Næste“, og copy-paste din feed-URL. Her skal du ikke udfylde kontaktoplysninger.
  5. I din tidsplan for opdateringer fastlægger du, hvor tit Facebook skal opdatere dit produktfeed. Aktivér gerne “Tilføj automatiske opdateringer“.
  6. Giv din datakilde et navn, vælg dit produktfeeds standardvaluta, og klik tilsidst på „Upload“. Færdig.

Hvor finder jeg min feed-URL?

Dit feed-URL finder du i din shopadministration under Redigér shop > Marketing > Facebook & Instagram > Facebook Business Manager.