Hvad skal jeg bruge et produktfeed til?

Et produktfeed er en fil, som indeholder alle vigtige informationer vedrørende dine shopartikler. Lige fra produktbeskrivelse via egenskaber som størrelse og farve og til de relevante produktbilleder. Når du linker dit produktfeed til tredjeparter som Facebook Business Manager, Instagram Shopping eller Googles annonceplatform Ads, så udvider du samtidig med nogle få klik dine shopartiklers rækkevidde, og du kan næsten automatisk lave reklamefremstød.

Hvilke fordele har jeg af et produktfeed?

Du sparer en masse tid, fordi du ikke længere skal lægge hvert enkelt produkt ud på de sociale medier via copy & paste, men simpelthen har produkterne liggende klar i dit produktfeed. Det fungerer ligeså enkelt, som når du f.eks. markerer personer på fotos. Dine brugere får med et enkelt klik de vigtigste produktinformationer og finder den direkte vej til din shop. Vi viser dig i enkle trin-for-trin-vejledninger, hvordan du forbinder produktfeedet med de forskellige platforme:

Hertil kommer, at besværet med at annoncere reduceres væsentligt. Platformene, både Google Ads og Facebook, kender allerede dine shopprodukter, inkl. alle links og produktbilleder. Du behøver blot at færdigredigere teksten til annoncerne. Færdig.

Hvordan opdaterer jeg mit produktfeed?

Dit produktfeed opdaterer sig automatisk - uanset om du føjer nye produkter til din shop eller fjerner enkelte artikler. Alle ændringer optages med det samme i dit feed og synkroniseres med tredjeparternes sites afhængigt af update-tidsplanen.

Hvilke platforme understøttes?

Vores produktfeed er en one-size-fits-all-løsning. Den er indrettet, så du uden problemer kan bruge de vigtigste annonceformater og funktioner fra Google og Facebook.