Føj flere salgslande til Google produktfeed

Med et produktfeed sælger du automatisk, hurtigt og nemt dine shopprodukter på andre platforme uden for din Spreadshop. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan føje yderligere salgslande til dit Google produktfeed og dermed nå ud til endnu flere kunder.

Vælg flere salgslande - sådan gør du

Hvis ikke du har gjort det endnu, så start med at lave dit produktfeed. Her viser vi dig, hvordan det fungerer: Du skal også oprette en forsendelsesservice for dit produktfeed - eller redigere den eksisterende.

• Åbn dit Google Merchant center, klik på værktøjssymbolet, vælg “Forsendelse & retur”, og åbn “Forsendelsesservices”.
  • Redigér dine eksisterende forsendelsesindstillinger, eller tilføj en ny forsendelsesservice med et klik på plustegnet. Du finder flere detaljer her.
  • Klik under menupunktet "Lande" på “Tilføj lande”, og vælg de lande, som du fremover ønsker at sende dine varer til. Færdig.

Med et klik på "gem" er dine produkter nu tilgængelige i endnu flere lande. Find yderligere information om dette tema her.