Vælg standard forsendelsesmetode til Google produktfeed

Med et produktfeed sælger du automatisk, hurtigt og nemt dine shopprodukter på andre platforme uden for din Spreadshop. Hvis dine produkter skal dukke op som gratis produktfortegnelser i Googles søgemaskiner, eller hvis du vil slå Google Ads til, så skal du registrere din standardforsendelse i Google Merchant Center. I denne artikel viser vi dig hvordan.

Opret standardforsendelse - sådan gør du

Hvis ikke du har gjort det endnu, så start med at oprette dit produktfeed til Google Merchant Center. Her viser vi dig hvordan. For at registrere din forsendelsesmetode skal du først oprette en forsendelsesservice:

• Klik i dit Google Merchant Center, klik på værktøjssymbolet, vælg “Send & returnering”, og åbn “Forsendelsesservices”.
  • Klik på plusset, og tilføj alle oplysninger, sådan som du også har gjort det i din shop. Du finder informationer om vores leveringstider og de varespecifikke forsendelsesomkostninger her.
  • Tip: Tilføj flere salgslande med samme valuta for at nå ud til endnu flere købere. Færdig

Når du har gemt, så er din standard forsendelsesmetode for Google produktfeedet aktiveret, og du skal ikke foretage dig yderligere. Find mere information om forsendelsesindstillingerne i Google her.