Upload produktfeed til Google

Sælg også dine shopprodukter på Google - med blot nogle få klik. Det eneste du har brug for, er dit produktfeed og adgang til Google Merchant Center. Registrér dig her.

Hvor finder jeg mit produktfeed?

Læs her, hvad et produktfeed er, og hvad det kan. Find det i dine shopindstillinger under Marketing > Google > Google Merchant Center nederst på siden.

Kopiér standardlinket, hvis du - som anbefalet - har integreret din shop på dit website, eller hvis du driver shoppen som standalone-shop. Hvis du har integreret din shop via pushState, har vi også lagt et link ind til det.

Føj produktfeedet til Merchant Center.

Log dig ind på Merchant Center, gå til Produkter > Feeds, og tilføj dit produktfeed med et klik på plusset:

1. Vælg sprog og afsætningsland.
  2. Vælg dine målområder. Vi anbefaler, at du anvender alle muligheder.
  3. Giv dit feed et navn, klik på „Planlæg udgivelse“, og vælg, hvor ofte dit feed skal opdateres.
  4. Tilføj til slut dit allerede kopierede produktfeed i feltet „Fil-URL“ og klik på „Opret feed“.

Færdig.