Gør produktfeed klar til Instagram Shop

Sælg også dine shopprodukter på Instagram - med blot nogle få klik. Det eneste du har brug for, er dit produktfeed og - fordi Instagram er en del af Facebook - adgang til Facebook Business Manager. Og den får du her. Derudover skal du verificere din Spreadshop på Facebook, før du uploader dit produktfeed.

Forbind Instagram med Facebook

Først forbinder du din Instagramkonto med din Facebook Business Manager. Se her hvordan:

Kopiér produktfeed

Læs her, hvad et produktfeed er, og hvad det kan. Find det i dine shopindstillinger under Marketing > Facebook > Instagram > Facebook Business Manager nederst på siden.

Kopiér standardlinket, hvis du - som anbefalet - har integreret din shop på dit website, eller hvis du driver shoppen som standalone-shop. Hvis du har integreret din shop via pushState, har vi også lagt et link ind til det.

Opret katalog, og upload produktfeed

Gå tilbage i Facebook Business Manager, åbn Commerce Manager, og tilføj til slut det nye katalog. Se her, hvordan det fungerer.

Nu mangler du bare at føje produktfeedet fra din shop til det nyoprettede katalog. Det gør du også i Commerce Manager. Detaljerne kommer her.

Til sidst fastlægger du update-tidsplanen og katalogets standardvaluta og uploader produktfeedet. Færdig.