Bestil dine egne shopprodukter

Dan dig selv et billede af kvaliteten af vores produkter og service. Bestil prøver af dine egne produkter direkte fra din egen shop. Dine fordele: Du modtager produktprøverne til basispris og derfor ekstra billigt.

Bestil produktprøver via shopvisningen.

Log ind og gå til shopindstillinger. I højre side af skærmen kan du nu se din shopvisning. Shop dine produktprøver direkte i denne shopvisning, og læg dem i indkøbskurven, som du plejer. Bemærk: I indkøbskurven fremkommer de almindelige shoppriser. Først i næste trin - som er checkout - vil din margen blive trukket fra, og du kan bestille produktprøverne til basispris.

Overbevis både dig selv og dine følgere

Derefter vil din bestilling - ligesom alle andre - blive produceret, pakket og afsendt. Du modtager de normale bestillings- og forsendelsesbekræftelser samt al den service, som du i øvrigt kunne få brug for. På den måde får du ved hjælp af nogle få klik ikke bare dine produkteksempler; du får også et indblik i dine kunders oplevelse, når de bestiller varer i din Spreadshop.

Når du først står med dine egne shopprodukter i hånden, vil du helt sikkert også straks prøve dem og nyde dem i stor stil. Et godt tip: Det giver rigtig god mening, når du er i kontakt med dine følgere, f.eks. når du markedsfører dig, på dine fotos eller i dit eget YouTube-show. Vær din egen brand-ambassadør!