Mallikuvia ja promomateriaalia shopiisi

Tarvitsetko Spreadshopiasi varten mallikuvia, tuotekuvia tai mockup-malleja? Siinä tapauksessa olet juuri oikeassa paikassa. Näytämme sinulle, mistä löydät oikeat työkalut ja valokuvat ja miten käytät niitä oikein.

Tee itse houkutin sosiaaliseen mediaan

Spreadshopin ”Jaa sosiaalisessa mediassa” -työkalulla teet omia houkuttimia shop-tuotteillesi tai alennuskampanjoillesi käden käänteessä. Facebook, Instagram, Twitter tai Pinterest – työkalun avulla houkuttimet saavat formaatin, jossa voit jakaa ne suoraan älypuhelimesta sosiaalisen median verkostoihisi.

Jaa sosiaalisessa mediassa -työkalu löytyy shop-asetuksista (Markkinointi > Jaa sosiaalisessa mediassa). Valitse tuotehoukutinta varten ensin printti, jota haluat käyttää mainoksessa. Valitse sitten tuotetyyppi. Näet vain tuotetyyppejä, joita on tarjolla shopissasi. Valitse sen jälkeen tuotenäkymä ja räätälöi tuotehoukutin lisäämällä oman otsikon, brändäyksen ja taustan.

Alennuskampanjoiden houkuttimet voidaan räätälöidä samalla tavalla. Aloita valitsemalla alennuskampanja, jota haluat mainostaa. Lisää oma teksti ja muokkaa brändäystä tai taustaa vastaavasti.

Viimeisessä vaiheessa voit ladata tuote- ja alennushoukuttimet koneellesi Facebookia, Instagramia, Twitteriä tai Pinterestiä varten tai jakaa ne suoraan älypuhelimellasi. Tee se pitämällä älypuhelimesi avattua kameraa QR-koodin yläpuolella – ei väliä onko käyttöjärjestelmä Android vai iOS. Koodi tunnistetaan automaattisesti ja houkutin tulee näkyviin (joudut ehkä ensin asentamaan QR-koodinlukija-sovelluksen). Näpäyttämällä kohtaa Jaa nyt voit jakaa sisällön älypuhelimestasi.

Lataa shop-valokuvat

Osaatko käyttää Photoshopia ja vastaavia ohjelmia niin hyvin, että haluat tehdä promomateriaalisi ilman Jaa sosiaalisessa mediassa -sovellustamme? Siinä tapauksessa olet tervetullut käyttämään malli- ja tuotekuviamme – sellaisina kuin tunnet ne shopistasi. Flickr-sivultamme saat käyttöösi reilusti yli 1000 valokuvaa täysin ilmaiseksi. Shopin ylläpitäjänä voit käyttää näitä valokuvia mielesi mukaan sosiaalisessa mediassa tai verkkosivustollasi. Sama pätee tietenkin myös shopisi tietosivun malli- ja tuotekuviin, jotka voit ladata klikkaamalla oikeanpuoleista hiirinäppäintä ja Tallenna nimellä -toiminnolla ja joita voit käyttää yksilöllisiin markkinointi-ideoihin.

Mallikuvat ja mockup-mallit

Jos sinulla on vain vähän aikaa tai epäilet, etteivät grafiikkataitosi riitä, voit tarttua erikoistarjoukseemme: Placeit. Placeitilla suunnittelet vain muutamalla klikkauksella printtejä, mockup-malleja sekä mainosvideoita ja asetat shop-valikoimasi ammattimaisesti esille.

Voit valita suuresta joukosta ammattivalokuvia – lasten, naisten tai miesten mallikuvista ja lukuisista tuotteista – ja lisätä niihin omia printtejäsi. Lataa vain printtisi palvelimelle, siirrä se oikeaan kohtaan mockup-mallin päälle ja valitse haluamasi tuoteväri. Lisää sitten mockup-malli latauksiisi, lataa koneellesi ja käytä markkinointi-ideoidesi toteuttamiseen. Voit käyttää mallia sosiaalisissa verkostoissa, uutiskirjeissä tai shopisi aloitussivulla, Tietoa meistä -sivulla tai shopisi houkuttimissa. Placeitin avulla tekemiäsi promomateriaaleja voit käyttää kaikilla alustoilla. Shopin ylläpitäjänä saat eksklusiivisen 20 %:n alennuksen Placeit-tilauksesta.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteys meihin