Merkitse shop-tuotteita Facebookissa

Käytä Facebook-tiliäsi aktiivisesti shop-tuotteidesi myyntiin. Siten puhuttelet kohderyhmääsi vielä välittömämmin ja kasvatat myyntiäsi. Tee se merkitsemällä shopisi tuotteita Facebook-julkaisuissasi.

Linkitä tilejä

Siltä varalta, ettet ole vielä tehnyt niin, linkitä ensin tuotesyötteesi Facebook-sivuusi. Miten se tehdään, näytämme sinulle täällä. Tuotesyötteen avulla pääset Facebookista käsin suoraan kaikkiin tuotteisiisi kaikissa tarjolla olevissa väreissä.

Lataa valokuvia palvelimelle ja merkitse tuotteita

Kun olet luonut uuden julkaisun Facebook-sivullasi, voit ladata palvelimelle lisäksi valokuvan shop-tuotteistasi valitsemalla Lisää vielä jotain julkaisuusi.

Kirjoita päivitykseesi sopiva teksti ja vieritä uudelleen vaihtoehtoon Lisää vielä jotain julkaisuusi. Klikkaa nyt Shopping-kuvaketta merkitäksesi tuotteesi.

Merkitse tuotteesi palvelimelle ladatussa kuvassa ja linkitä se sitten sitä vastaavaan tuotteeseen tuotesyötteessäsi. Voit merkitä useampia tuotteita samassa valokuvassa.

Shoppaile tuotteita

Tuotteesi on nyt merkitty uudessa julkaisussasi ja seuraajasi näkevät ne. Yhdellä klikkauksella heidät johdetaan suoraan Spreadshopiisi, missä he voivat ostaa tuotteitasi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Ota yhteys meihin