Meer verzendlanden aan Google product-feed toevoegen

Met een product-feed verkoop je snel en eenvoudig je shop-producten automatisch ook op andere platformen dan je eigen spreadshop. In dit artikel laten we je zien hoe je extra verzendlanden toevoegt aan je Google product-feed en zo nog meer kopers kunt bereiken.

Meer verzendlanden vastleggen – zo werkt het

Als dit nog niet is gebeurd, maak dan eerst je product-feed aan. Hoe dat werkt, leggen we hier uit. Vervolgens moet je voor je product-feed een verzendservice aanmaken of de bestaande bewerken:

• open je Google Merchant Center, klik op het tool-symbool, selecteer de optie ‘Verzenden & retourneren’ en open de tab ‘Verzendservices’.
  • Bewerk nu je bestaande verzendinstellingen of voeg met een klik op het plusteken een nieuwe verzendmethode toe. Meer informatie hierover vind je hier.
  • Klik onder het menupunt landen op ‘Land toevoegen’ en kies de landen waarheen je je producten ook wilt verzenden. Klaar.

Zodra je op opslaan klikt, zijn je producten vanaf nu ook in andere landen beschikbaar. Meer informatie over dit onderwerp vind je hier.