Installer WordPress plugin

Med vår WordPress-plugin kan du integrere Spreadshopen din i hvilket som helst Wordpress-nettsted. Slik øker du rekkevidden for butikken din og samler alt på ett sted: Butikken, fansen og dermed også kundene.

Hvordan installerer jeg plugin?

• For Wordpress, legg inn * .zip-filen til Last ned plugins
  • Åpne plugin-menyen i WordPress-dashbordet
  • Last opp * .zip-filen til innholdsmappen din
  • Aktiver deretter pluginet

Hvor finner jeg butikk-ID?

Butikk-ID-en finner du under Salgskanaler i butikkinnstillingene nederst til venstre.

Hvilken URL skriver jeg inn i skjemaet?

Oppgi internettadressen for siden du vil integrere butikken din i. I dette eksempelet heter siden «shop»: https://www.dittnettsted.com/shop

Dessuten må denne URL-en legges inn i butikkinnstillingene dine under Rediger butikken > Utvidet > Integrer butikken i en nettside. Dermed aktiveres videresending.

Hvilken plattform er jeg på?

Butikken din drives enten på vår europeiske eller nord-amerikanske plattform, avhengig av hvilket domene du har registrert deg under. I denne tabellen kan du se hvilken plattform butikken din befinner seg på:

EU NA
Belgia FR (* .be / fr) Australia (* .com.au)
Belgia NL (* .be / nl) Canada (* .ca)
Danmark (* .dk) Canada FR (* .ca / fr)
Tyskland (* .de) USA (* .com)
Finland (* .fi)
FrankrikeFrankrike (* .fr)
Irland (* .ie)
Italia (* .it)
Nederland (* .nl)
Norge (* .no)
Østerrike (* .at)
Polen (* .pl)
Sverige (* .se)
Sveits (* .ch)
Sveits FR (* .ch / fr)
Sveits IT (* .ch / it)
Spania (* .es)
Storbritannia (* .co.uk)

Hva er "startToken" og metadata-funksjonen?

Med en startToken kan du gjøre hvilken som helst side i butikken din til startside i WordPress. Det spiller ingen rolle om det er en detaljside, en temaoversikt eller en listevisning.

Med Spreadshops plugin kan du laste opp alle relevante SEO-metadata til headeren for nettstedet ditt automatisk. Det omfatter tittel, beskrivelse, SEO-indeks, Open Graph og Twitter Card-tags. Hvis du deaktiverer dette alternativet, brukes bare metadata fra WordPress-siden din.

Hvordan bruker jeg språkinnstillingene?

Språkinnstillingene for pluginet ditt er plassert under "Innstillinger"> "Avansert"> "Språk". Hvis fanen «Alle språk» er aktivert i butikken din, kan du velge hvilket som helst språk og hvilken som helst valuta i den integrerte butikken. Hvis du ikke tar noe valg, lastes standardinnstillingene for butikken din.

Hva er en swipe-meny?

Hvis WordPress-siden din benytter en hamburgermeny på mobile sider, bør du aktivere denne innstillingen. På denne måten blir menyen til en forskyvbar navigasjon i butikken din. Hvis du ikke aktiverer dette alternativet, vil du eventuelt få to hamburgermenyer samtidig på det mobile nettstedet ditt.

Hva skjer hvis jeg deaktiverer eller avinstallerer pluginen?

Deaktivere: Hvis du deaktiverer pluginen, sendes ikke lenger butikken videre til nettstedet ditt. Butikken din er da ikke lenger å finne i WordPress-domenet ditt. Butikken vil likevel fortsatt være tilgjengelig via butikkdomenet ditt (shop.spreadshirt.xyz/shopname).

Avinstallere Etter avinstallering vil ikke lenger plugin-funksjonen være tilgjengelig. For å gjøre dette, slett "Wordpress plugin" i menypunktet "Plugins" i Wordpress-kontoen din.