Trykkostnader og trykkområder

Trykkostnadene for ett trykkområde er allerede inkludert i grunnprisen. Det gjelder for alle trykktyper som tilbys i Spreadshopen din: Det første trykkområdet er alltid inkludert – uansett om det er digitaltrykk, fleksitrykk, flokktrykk eller termotrykk.

Hvis du eller kundene dine vil legge til flere trykkområder på et produkt, koster det 4,50 € per trykkområde. De ekstra kostnadene legges til kundeprisen, og påvirker ikke det du tjener. Inntjeningsmarginen din forblir den samme.

Rimelige trykkostnader

Det har ikke noe å si hvor mange motiver eller tekster du plasserer på ett trykkområde. Det er bare antallet trykkområder som teller i prisen, ikke antallet motiver på et enkelt trykkkområde. Eneste unntak er hvis kundene dine benytter seg av designverktøyet i butikken din og legger til motiver som koster noe fra vårt motivsamfunn, i så fall legges disse til kundeprisen. Heller ikke dette påvirker ditt honorar.