Produkter med flere trykkområder

For utformingen av butikkproduktene dine står opptil fire trykkområder til disposisjon – foran, bak, til venstre og til høyre. I den følgende artikkelen får du vite hvordan du kan opprette slike produkter og ikke tape målgruppen av syne.

Flere trykkområder – slik fungerer det

Produktdesign med flere trykkområder er igrunn ikke så annerledes enn med bare ett trykkområde. I motivoversikten din klikker du på «Last opp flere motiver» for å designe et produkt. I panelet som åpnes kan du laste opp et nytt motiv, eller opprette et produkt med flere trykkområder. Disse to prosessene kan ikke gjøres samtidig. Klikk altså på «Design produkter med flere trykkområder».

I neste trinn velger du motivene for de ulike trykkområdene. Hvis du markerer fire motiver, viser vi deg bare produktgrupper med fire trykkområder. Hvis du bare markerer to motiver, er det derfor større utvalg av produkter.

Deretter kan du redigere produktene som vanlig: Klikk på dem, bestem størrelse og plassering, og velg produktfargene. En funksjon er ny: Du kan skyve motivene frem og tilbake mellom de enkelte trykkområdene for å variere plasseringen. Dessuten har du muligheten til å markere et motiv med «stjernesymbolet» som ditt hovedmotiv. Dette motivet vises da fremst i produkt- og motivutvalget i butikken din (under «Rediger butikk > Sider > Listeside»).

Prisen er avgjørende

Når du oppretter produkter med flere trykkområder, må du huske at hvert ekstra trykkområde koster 4,50 €. Dermed øker også kundeprisen for butikkproduktet ditt. Til gjengjeld kan du plassere så mange motiver du vil på hvert trykkområde. Vi beregner bare antallet trykkområder som benyttes, ikke antallet motiver på et trykkområde. Ettersom de ekstra trykkområdene koster mer for kunden, endrer det ikke inntjeningsmarginen din.

Eneste unntak Hvis kundene dine benytter seg av designverktøyet i butikken din og legger til motiver som koster noe fra vårt community, legges disse til kundeprisen. Heller ikke dette påvirker din inntjeningsmargin.