Tjen penger med YouTube Merchandise

Med YouTube Merchandise kan du selge butikkprodukter rett under videoene dine på YouTube. Det er gratis og risikofritt. Her kan du lese mer om hvordan du kan tjene penger og selv bestemme høyden på inntektene.

Ingen skjulte kostnader

YouTube Merchandise er en tilleggsfunksjon som gjør kanalen din enda mer attraktiv for fansen. Den påvirker ikke dine andre YouTube-inntektskilder. Dette gjelder for alle YouTube-partnerprogrammer og for din Adsense-konto.

Fansen, butikken, prisene

Du bestemmer selv prisene og dermed høyden på inntekten fra YouTube Merchandise-området. Hvert produkt i Spreadshopen din har en fast grunnpris. Kundeprisen fastlegger du enkeltvis for hvert produkt i butikkinnstillingene (Priser og rabatter > Priser i butikken). Ett trykkområde er inkludert i grunnprisen. Differansen mellom kundeprisen og grunnprisen er din inntjeningsmargin, altså høyden på inntekten din.

I tillegg kan du gjøre dine fans oppmerksom på de regelmessige rabattkampanjene våre. Det kan for eksempel være fordeler som fri frakt eller 15 % rabatt på alt. I butikkinnstillingene (Priser og rabatter > Rabattkampanjer) kan du fastlegge når kampanjene skal gjennomføres.

Suksess belønnes

Hvis du selger mange produkter i løpet av en måned, reduserer vi grunnprisen i syv suksesstrinn. Dermed øker inntektene dine automatisk, mens kundeprisen forblir den samme.