Modellbilder og reklamematerialer for butikken din

Trenger du modellfotografier, produktbilder eller mockups for Spreadshopen din? Da er du på riktig sted. Vi viser deg hvor du finner passende verktøy og bilder, og hvordan du bruker dem på riktig måte.

Opprett teasere for sosiale medier selv

Med verktøyet «Social Media Sharing» fra Spreadshop kan du raskt og enkelt lage dine egne teasere for butikkprodukter eller rabattkampanjer. Verktøyet oppretter teasere i passende format for Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest, slik at du kan dele dem på sosiale medier fra mobilen.

Verktøyet «Social Media Sharing» finner du i butikkinnstillingene (Markedsføring > Social Media Sharing). For en produktteaser velger du først motivet du vil ha med i reklamen. Deretter bestemmer du deg for en produkttype. Bare de produkttypene du tilbyr i butikken din, blir vist. Velg så en produktvisning, og personaliserer produktteaseren med din egen tittel, branding og bakgrunn.

Teasere for rabattkampanjer kan personaliseres på samme måte. Velg først rabattkampanjen du vil reklamere for. Legg til din egen tekst, og tilpass branding eller bakgrunn.

I siste trinn kan du laste ned produktteaseren eller rabatteaseren for Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest, eller dele dem direkte fra mobiltelefonen. For å gjøre det, må du aktivere kameraet på telefonen og holde det over QR-koden (gjelder både Android og iOS). Koden registreres automatisk, og teaseren vises (eventuelt må du installere en app for lesing av QR-koder). Med et klikk på «Del nå» kan du dele innholdet fra mobiltelefonen.

Nedlasting av butikkbilder

Er du flink med Photoshop eller liknende programmer, og foretrekker å lage reklamemateriale uten verktøyet «Social Media Sharing»? Da kan du gjerne benytte deg av våre modellfotografier og produktbilder – slik du kjenner dem fra butikken din. På vår Flickr-side har vi lagt ut over 1000 gratis bilder du kan bruke. Disse bildene kan du som butikkpartner bruke til aktiviteter på sosiale medier eller på nettstedet ditt. Det samme gjelder selvsagt for modell- og produktbilder på butikk-detaljsiden din. Disse kan du laste ned med et høyreklikk og deretter «Lagre som», og så bruke dem til å virkeliggjøre dine egne markedsføringsideer.

Modellbilder og mockups

Hvis du ikke har nok tid, eller ikke de grafiske kunnskapene som skal til, har vi et spesielt tilbud til deg: Placeit. Med Placeit kan du designe motiver, mockups og reklamevideoer med noen enkle klikk, og dermed presentere butikkutvalget på en profesjonell måte.

Velg blant en rekke profesjonelle bilder – av modeller for barn, kvinner, menn eller en rekke forskjellige produkter – og plasser dine egne motiver på dem. Last opp motivet ditt, skyv det i riktig posisjon på mockup-bildet og velg en passende produktfarge. Deretter legger du til mockup-bildet i nedlastingene og laster det ned, så kan du bruke det for markedsføringsideene dine. Det kan være i sosiale medier eller nyhetsbrev, på butikkstartsiden eller «Om oss»-siden din, eller på butikkteasere. Markedsføringsmateriale du oppretter med Placeit, kan du benytte på alle plattformer. Som butikkpartner får du en eksklusiv rabatt på 20 % på et vanlig Placeit-abonnement.