Forbinde Spreadshop med flere YouTube-kanaler

Det er dessverre ikke mulig å forbinde en Spreadshop med flere forskjellige YouTube-kanaler eller YouTube-kontoer. Hvis du driver to eller flere YouTube-kanaler og vil forbinde disse med en Spreadshop, må du opprette en egen Spreadshop for hver kanal.

Hva må jeg være oppmerksom på når jeg oppretter flere Spreadshops?

Du kan opprette opptil 10 Spreadshops, og dermed forbinde dem med opptil 10 forskjellige YouTube-kanaler. Benytt deg av denne muligheten til å tilpasse merchandisingen i butikkene dine til de forskjellige målgruppene for YouTube-kanalene dine. Last opp motivene dine individuelt for hver butikk, og designe deretter akkurat de produktene som passer best for de enkelte YouTube-kanalene.

Vær oppmerksom på at det for øyeblikket ikke er mulig å kopiere motiver, produkter eller annet innhold fra en butikk til en annen, eller å eksportere dem på andre måter.