Verifiser Spreadshop for Facebook

For å selge butikkproduktene dine via Facebook og Instagram må du verifisere butikken i Facebook Business Manager. Her viser vi hvordan det fungerer for din frittstående butikk eller butikken din som er integrert på et nettsted.

Verifisere frittstående butikk

I Facebook Business Manager åpner du Innstillinger og klikker på «Brand Safety», «Domener» og «Legg til» for å legge til butikk-URL-en. Butikk-URL-en for den frittstående butikken din ser slik ut:

BUTIKKNAVN.myspreadshop.no

Til slutt starter du den faktiske verifiseringen: I Facebook Business Manager velger du metoden «Legg til en meta-tag i HTML-kildekoden» og kopierer koden av tall og bokstaver etter «content».

Gå deretter til Butikkinnstillinger > Markedsføring > Facebook og Instagram og lim inn koden i feltet Meta-tag. Ferdig! OBS: Det kan ta opptil 72 timer før endringen trer i kraft.

Verifisere en integrert butikk

Hvis du har knyttet butikken din til et annet nettsted, kopierer du URL-en fra startsiden til butikken din på nettstedet. Butikk-URL-en for den integrerte butikken burde se slik ut:

DITTDOMENE.no/shop

Nå begynner den faktiske verifiseringen av butikken: Velg alternativet «Legg en meta-tag til HTML-kildekode» og følg de detaljerte instruksjonene på siden til Facebook Business Managers. Lim inn meta-tag-koden i hovedområdet Ditt nettsted og ta i bruk endringen. OBS: Det kan ta opptil 72 timer før Facebook blir ferdig med verifiseringen.

Hvorfor er dette viktig?

Når du har verifisert Spreadshopen din i Facebook Business Manager, får du flere funksjoner til rådighet som du kan bruke til å optimalisere salg i butikken. Derunder enkel, rask og komfortabel markedsføring og salg av butikkproduktene dine ved hjelp av produkt-feeds direkte på dine Facebook- og Instagram-kontoer eller sporingen av brukeradferd på butikken for å øke konverteringsraten.