Laste opp produktfeed hos Google

Markedsfør butikkproduktene dine hos Google med noen få klikk. Alt du trenger er produktfeeden din og en tilgang til Google Merchant Center, som du kan registrere deg for her.

Hvor finner jeg produktfeeden?

Her kan du lese om hva en produktfeed er og hva den gjør. Du finner den butikkinnstillingene på Markedsføring > Google > Google Merchant Center helt nederst på siden.

Kopier standardlenken hvis du – i tråd med våre anbefalinger – har integrert butikken i nettstedet ditt eller driver butikken som standalone-shop. Hvis du har integrert butikken din via pushState, stiller vi en lenke til disposisjon for dette.

Legge til produktfeeden i Merchant Center

Logg deg inn i Merchant Center, gå til Produkter > Feeds og trykk på plusstegnet for å legge til produktfeeden din:

1. Velg salgsland og språk.
  2. Velg mål. Vi anbefaler deg å benytte alle alternativene.
  3. Gi feeden et navn, klikk på «Planlagt feed» og fastlegg hvor ofte feeden skal oppdateres.
  4. Til slutt legger du inn produktfeeden du har kopiert i feltet «Fil-URL», og klikker på «Opprett feed».

Ferdig!