Innrette produktfeed for Instagram Shop

Markedsfør butikkproduktene dine på Instagram med noen få klikk. Alt du trenger er din egen produktfeed og – ettersom Instagram tilhører Facebook – tilgang til Facebook Business Manager, som du kan få her. Dessuten bør du verifisere Spreadshop-en din for Facebook før du laster opp produktfeeden.

Forbinde Instagram med Facebook

Forbind først Instagram-kontoen din med Facebook Business Manager. Her får du vite hvordan.

Kopiere produktfeeden

Her kan du lese om hva en produktfeed er og hva den gjør. Du finner den butikkinnstillingene i Markedsføring > Facebook > Instagram > Facebook Business Manager helt nederst på siden.

Kopier standardlenken hvis du – i tråd med våre anbefalinger – har integrert butikken i nettstedet ditt eller driver butikken som standalone-shop. Hvis du har integrert butikken din via pushState, stiller vi en lenke til disposisjon for dette.

Opprette en katalog og laste opp produktfeeden

Gå tilbake til Facebook Business Manager, åpne Commerce Manager og legg deretter til en ny katalog. Hvordan det fungerer i detalj er beskrevet her.

Nå må du bare legge til produktfeeden fra butikken din i den nyopprettede katalogen. Det gjør du også i Commerce Manager, en detaljert beskrivelse finner du her.

Deretter fastlegger du oppdateringsplanen og standardvalutaen for katalogen, og laster opp produktfeeden. Ferdig!