Modellfoton och kampanjmaterial för din butik

Behöver du modellfoton, produktfoton eller modeller för din Spreadshop? Då har du kommit rätt. Vi visar dig var du hittar passande verktyg och foton och hur du använder dem på rätt sätt.

Skapa teaser till sociala medier själv

Med verktyget för delning i sociala medier i Spreadshop skapar du på nolltid en egen teaser för dina butiksprodukter eller rabattkampanjer. Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest – verktyget gör teasern i det passande formatet så att du kan dela den med din smartphone direkt i dina sociala medier.

Verktyget för delning i sociala medier hittar du i butiksinställningarna (Marknadsföring > Delning i sociala medier). För en produktteaser väljer du först det motiv som du vill skapa reklamen med. Sedan väljer du en produkttyp. Det är endast produkttyper som du erbjuder i din butik som visas. Därefter väljer du en produktvy och anpassar produktteasern med en egen rubrik, ett varumärke och en bakgrund.

Teasern för rabattkampanjer kan anpassas på samma sätt. Välj först den rabattkampanj som du vill göra reklam för. Lägg till en egen text och anpassa varumärket eller bakgrunden.

I det sista steget kan du ladda ned din produkt- och rabatteaser för Facebook, Instagram, Twitter eller Pinterest eller dela den direkt i din smartphone. Då håller du den aktiverade kameran i din smartphone över QR-koden – oavsett om det är Android eller iOS. Koden identifieras automatiskt och teasern visas (eventuellt måste du installera en QR-kodläsarapp). Genom att trycka på ”Dela nu” kan du dela innehållet med din smartphone.

Ladda ned butiksfoton

Är du bra på Photoshop eller liknande program och vill skapa dina kampanjmaterial utan vårt verktyg för delning i sociala medier? Då får du gärna använda våra modell- och produktfoton, som du känner igen från din butik. På vår Flickr-sida tillhandahåller vi långt över 1 000 foton gratis. Dessa foton kan du som butiksinnehavare använda som du vill för dina aktiviteter på sociala medier eller din webbplats. Det gäller naturligtvis även för modell- och produktfotona på din butiks detaljsida, som du kan ladda ned genom att högerklicka och välja ”Spara som” och använda för egna marknadsföringsidéer.

Modellfoton och modeller

Om du inte har tid eller befarar att dina grafikfärdigheter inte räcker till har vi ett särskilt erbjudande för dig: Placeit. Med Placeit designar du motiv, modeller och reklamvideor med några få klick och presenterar ditt butikssortiment på ett professionellt sätt.

Välj bland en mängd professionella foton – modeller för barn, damer, herrar eller de många produkterna – och placera dina egna motiv på dem. Ladda helt enkelt upp ditt motiv, flytta det till rätt plats på modellen och välj en produktfärg som du gillar. Därefter lägger du till modellen i dina nedladdningar, laddar ned den och använder den till din nästa marknadsföringsidé – på sociala medier, i nyhetsbrev eller för din butiks startsida, sidan ”Om oss” eller din butiksteaser. Du kan använda dina kampanjmaterial som skapats med Placeit på alla plattformar. Som butiksinnehavare får du en exklusiv rabatt på 20 % på den vanliga Placeit-prenumerationen.