Förutsättningar för produkthyllan på YouTube

Med produkthyllan på YouTube säljer du dina produkter från Spreadshop direkt under dina videor på YouTube. Följande förutsättningar måste du uppfylla för att använda produkthyllan på YouTube:

• Din kanal har mer än 10 000 prenumeranter
  • Dina videor uppnår en speltid på 4 000 timmar per år
  • Din kanal är godkänd för intäktsgenerering
  • Din kanals målgrupp har inte angetts som ”anpassad för barn
  • YouTubes partnerprogram är tillgängligt i din region

Vad kan jag göra om jag inte uppfyller förutsättningarna?

Du kan alltid öppna en Spreadshop och sälja dina fanartiklar utan produkthyllan på YouTube. Spreadshop är 100 % gratis och omfattas inte av några villkor. Dessutom tjänar du pengar på varje försäljning. I din videobeskrivning kan du redan nu länka till din Spreadshop.

Vi producerar dina Spreadshop-produkter med ett print-on-demand-förfarande. Då trycks varje beställning direkt efter att beställningen kommit in – oavsett om det handlar om 1, 10 eller 100 artiklar.

Var kreativ och ägna dig åt din community, så tar vi hand om resten – behandling av beställningen, produktion, leverans och kundservice.