Tagga butiksprodukter på Facebook

Använd ditt Facebook-konto aktivt för försäljningen av dina butiksprodukter för att tilltala din målgrupp mer direkt och öka din försäljning. Detta kan du göra genom att tagga produkter från din butik i dina Facebook-inlägg.

Koppla ihop konton

Koppla ditt produktflöde till din Facebook-sida om du inte har gjort det än. Hur det går till visar vi här. Med produktflödet har du direkt tillgång till alla dina produkter i alla tillgängliga färger på Facebook.

Ladda upp foton och tagga produkter

När du har skapat ett nytt inlägg på din Facebook-sida kan du ladda upp ett foto på dina butiksprodukter med alternativet ”Lägg till i inlägget”.

Skriv en passande text till ditt inlägg och gå till alternativet ”Lägg till i inlägget” igen. Klicka på shoppingsymbolen för att tagga dina produkter.

Tagga din produkt i den uppladdade bilden och koppla den till motsvarande produkt från ditt produktflöde. Du kan tagga flera produkter på ett foto.

Shoppa produkter

I ditt nya inlägg är dina produkter nu taggade och synliga för dina följare. Med ett klick vidarebefordras de direkt till din Spreadshop och kan köpa dina produkter där.