Ladda upp produktflöde på Google

Marknadsför dina butiksprodukter även på Google med några få klick. Allt du behöver är ditt produktflöde och tillgång till Google Merchant Center som du kan registrera dig för här.

Var hittar jag mitt produktflöde?

Vad ett produktflöde är och hur det fungerar förklarar vi här. Du hittar det i dina butiksinställningar under Marknadsföring > Google > Google Merchant Center längst ned på sidan.

Kopiera standardlänken om du har integrerat din butik på din webbplats enligt våra rekommendationer eller driver den som fristående butik. Om du har integrerat din butik via pushState tillhandahåller vi också en länk för detta.

Lägga till produktflöde i Merchant Center

Logga in i Merchant Center, gå till Produkter > Flöden och lägg till ditt produktflöde genom att klicka på plusknappen:

1. Välj ditt försäljningsland och ditt språk.
  2. Välj dina destinationer. Vi rekommenderar att du använder alla alternativ.
  3. Ge ditt flöde ett namn, klicka på ”Schemalagd hämtning” och välj hur ofta ditt flöde ska uppdateras.
  4. Infoga därefter ditt tidigare kopierade produktflöde i fältet ”Filens webbadress” och klicka på ”Skapa flöde”.

Färdig.