Beställa egna butiksprodukter

Gör dig en bild av kvaliteten på våra produkter och vår service och beställ egna produktprover direkt via din butik. Fördelen för dig: Du får produktproverna till grundpriset och därmed särskilt förmånligt.

Beställa produktprover via förhandsgranskningen av butiken

Logga in och gå till butiksinställningarna. På höger sida av skärmen ser du nu förhandsgranskningen av butiken. Shoppa dina produktprov direkt i denna förhandsgranskning och lägg dem som vanligt i kundvagnen. Observera: I kundvagnen visas de normala butikspriserna. Först i nästa steg – kassan – dras din marginal av och du kan beställa produktproverna till grundpriset.

Övertyga dig och dina fans

Därefter produceras, packas och skickas din beställning som alla andra. Du får samma beställnings- och leveransbekräftelser och vid behov vår kompletta service. Därmed får du inte bara dina produktprover med några få klick, utan får även veta hur det känns för dina kunder att beställa i din Spreadshop.

När du sedan har fått dina butiksprodukter vill du säkert även prova och bära dem själv. Litet tips: Ha gärna på dig dina produkter när du har kontakt med dina fans, t.ex. i din egen reklam, på dina foton eller i din egen YouTube-show. Var din egen varumärkesambassadör!